top of page
Kleding-Kast-02E87104_organized-wardrobe

KonMari
Consultant

We gaan aan de slag volgens de KonMari-methode. Dit is een simpele en effectieve manier om rommel voor altijd uit je leven te bannen. De kernvraag bij deze methode is “word ik hier blij van?” Alles waar je blij van wordt, bewaar je en wat je niet meer wilt of nodig hebt, doe je weg.

 

Vervolgens ruimen we per categorie op. We gaan de ruimte reorganiseren en alles krijgt een eigen plek. De KonMari methode heeft een vaste volgorde van categoriseren.

1. Kleding

2. Boeken

3. Papieren

4. Komono (badkamer, keuken e.a.z.)

5. Sentimentele items

 

Als je deze strategie samen met mij toepast, kom je nooit meer in de rommel te zitten.


Goed opruimen doe je één keer in je leven!

Silver Consultant.png

Lees hier het artikel in de Gooi- en Eemlander van 30-10-2019.

Voor wie?

Wellicht heb je een gezin, een baan, kinderen en een huisdier. Kortom een super druk leven. Iedereen is altijd op zoek naar zijn of haar spullen. Je probeert het huis netjes te houden, maar de gezinsleden werken niet echt mee. Hoe krijg je alles op een prettige manier georganiseerd?

Misschien ben je alleenstaand met een drukke baan, hobby's, sport en daarnaast familie en vrienden, waar je regelmatig mee afspreekt. Eigenlijk heb je helemaal geen zin en tijd om het huis op orde te krijgen en te houden. Maar het irriteert wel.

Wellicht ben je in blijde verwachting, maar wat wordt de babykamer en waar moeten de huidige meubels dan naar toe? Hoe ga je dit aanpakken?

Of misschien ben je iets ouder en nog behoorlijk actief. Gedurende het leven heb je aardig wat verzameld aan dierbare objecten, maar ook dingen waar je eigenlijk niet meer aan gehecht bent en wellicht niet meer nodig hebt. Je ziet er als een berg tegenop om deze klus eens goed aan te pakken en alles te ordenen.

Misschien zijn er verhuisplannen en ga je naar een kleinere woning. Hoe te selecteren wat er weg kan en wat behouden dient te worden van alle mooie, waardevolle en dierbare meubels en objecten?

Zenzia.png
bottom of page