top of page

Reviews

"Na 25 jaar hebben we eindelijk een echte grote schoonmaak kunnen doen, die er ook echt toe doet!  Ik had het niet kunnen doen, zonder de hulp en adviezen van Fazia. Het was met recht een groot project van drie verschillende mensen met een druk leven: werk, hobby, sport en sociaal leven.

Haar enthousiasme, geduld en eerlijke adviezen, zonder op te dringen, maakte het opruimen makkelijk en ik kreeg er zelfs plezier in! Het huis voelt opgeruimd en er staan nu alleen spullen die ons plezier geven! Ontzettend bedankt Fazia! 😁" 

~

Maureen Beer

 


"Ik ben uitstekend geholpen door Fazia. Ik vind het moeilijk om overzicht te houden en zoals velen, bewaar ik van alles en nog wat voor het geval dat, en koop ik ook vaak dingen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt of al hebt, maar het even niet meer weet. Hierdoor heb je al gauw te veel spullen in huis en zie je door de bomen het bos niet meer. Nu heb ik met de tools die ik van Fazia gekregen heb enorm veel rust in mijn hoofd gekregen. Alles is netjes en overzichtelijk en het is ontzettend makkelijk om alles ook schoon en netjes te houden. Voor mij zorgt dit voor veel rust en een ontspannen gevoel als ik thuis ben. Ook ben ik meer gedreven om de boel netjes te houden en alle laden en bakken zitten ook niet meer vol dingen waardoor je niet meer weet waar je moet zoeken. Ik ben er super blij mee en ben een erg gelukkig mens hierdoor!"

  ~

Glara Sofi


"Naast alle drukte van studeren, bijbaantjes, sporten, vrienden en familie vond ik het erg lastig om ook mijn tijd vrij te maken om mijn huis te structureren. Dit had altijd een lage prioriteit. Het werd uitgesteld voor een beter moment en een beter moment is er nooit! Fazia heeft mij geholpen om zowel mijn kamer in het ouderlijk huis als mijn studentenkamer te herstructureren. De rommel is weg en ik heb alleen gehouden waar ik gelukkig van word! Dit pakte beter uit dan ik ooit had verwacht. Beide kamers geven mij nu echt rust en overzicht. Na een lange dag studeren, werken of feesten, kan ik nu echt goed opladen en doordat Fazia je helpt bij het bedenken van een dagelijkse structuur is het opruimen en schoonmaken nog nooit zo makkelijk geweest.  Hartstikke bedankt voor alle hulp Fazia, en hopelijk help je nog heel veel mensen!"

  ~

Sem Meeder"Een aantal weken geleden voor onze verhuizing raakte ik lichtelijk in paniek. We gingen aardig wat vierkante meters inleveren en dat betekende dat er met een kritisch oog naar onze spullen gekeken moest worden. Gelukkig kreeg ik goede en duidelijke tips van Fazia en leerde ik stapsgewijs hoe ik makkelijke keuzes kon maken in spullen die ik wilde houden en mij blij maakte en van welke ik afscheid moest nemen. Het voelde als een proces die mij steeds beter af ging. Inmiddels in onze nieuwe woning hebben de meeste spullen een logische plek gekregen en is het voor het hele gezin snel te vinden. Dank je wel Fazia, voor je heldere en opgeruimde blik en advies! Veel succes met het blij maken van heel veel mensen!"

 ~

Lonneke van Leur

"Na jaren van mislukte pogingen en heel veel weerstand en verzet heb ik de stoute schoenen aangetrokken (ik had er genoeg met +200) en hulp gevraagd aan Fazia van Zenzia. Volgens een ex-vriend verzamelde ik verzamelingen en begon ik toch echt op een hoarder te lijken want ik heb van alles gewoon veel. Veel schoenen, koelkastmagneten van vakantiebestemmingen, kleding, Tupperware, boeken, handdoeken etc etc. etc. 

 

Bij de eerste kennismaking met Zenzia was het duidelijk dat het opruimen nu een keer grondig, systematisch en structureel aangepakt zou gaan worden. Veel ritjes gemaakt naar de vuilstort, misschien wat schuiven in de volgorde en vooral aanpakken en ALLES door je handen laten gaan. Het fijne vind ik dat Fazia de KonMari-methode gebruikt, maar die niet heel star naar de letter uitvoert of je iets oplegt. Iedereen is anders en heeft andere zaken waar je meer of minder moeite mee hebt om over te beslissen of je het houdt of wegdoet. Zo krijg je advies dat toegesneden is op jouw situatie en niet een rigide opruimcoach die zegt wat MOET, want anders! 

 

Na de eerste afspraken begreep ik het systeem en vervolgens heb ik het zelf in mijn eigen tempo en wat voor mij goed voelde afgemaakt. Soms deed ik weken niets en dan kon ik ineens in drie dagen enorme grote slagen maken en was ik ineens klaar. 

 

Het is nu al maanden heerlijk overzichtelijk; alles heeft een vaste plek zonder dat ik constant loop te mopperen over waar alles is. Vrienden zijn ook weer heel welkom in mijn huis waar ik me eerst schaamde voor de gigantische puinhoop en over wat dat over mij zei. 

 

Life changing en het geeft zoveel lucht als je eenmaal de stap gemaakt hebt. Echt, niet langer twijfelen maar gewoon doen!"

 ~

Sandra Jansen

Zenzia.png
bottom of page