top of page

Mijn verhaal 

Mijn naam is Fazia. Ik ben opgegroeid in hartje Amsterdam waar ik de basisschool, het atheneum en de Universiteit van Amsterdam heb doorlopen. Vervolgens heb ik acht jaar gewerkt als fiscaal jurist.

 

De afgelopen twintig jaar ben ik werkzaam geweest in verschillende organisaties in diverse bestuursfuncties. Het meest bijzondere van werken voor zowel profit- als non-profit instellingen is voor mij het verbinden van mensen en helpen bij het bouwen van hun organisaties, zodat zij gelukkiger worden als individu en als team.

 

Rond mijn 50ste ben ik de verdieping in mijn leven gaan zoeken. Raya Yoga was het begin van een nieuw hoofdstuk voor mij.

 

De vierjarige yogadocentenopleiding heeft mij veel gebracht. Ik ben bewuster naar mijn leven gaan kijken en met de verstilling kwam ook de vraag: “Wat heb ik nou echt nodig om gelukkig te zijn?” Ik wilde minder prikkels en selectiever omgaan met mijn tijd.

 

Netheid en orde hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Ik heb echter in de loop van mijn leven toch behoorlijk wat bezittingen verzameld. Ook mijn man en drie zonen hebben aardig wat spullen en dan niet te vergeten alle huisraad.

In een periode van drie jaar heb ik meer dan de helft van al mijn bezittingen, met heel veel liefde weggegeven, weggedaan of verkocht. Gedurende dit proces ben ik gestuit op de KonMari methode. Ik heb daarvan geleerd de verfijning te zoeken van het opruimen.

Vervolgens heb ik opleiding voor Professional Organizer bij de NBPO gevolgd.

Fazia-6.jpg

"Mijn ware passie en hobby is mijn werk geworden."

Zenzia.png
bottom of page